Kemikli etli kuru fasulye tarifini görünce hemen denemek istedim! Kuru fasulyenin yumuşaklığı ve kemikli etin zengin tadı bir araya geldiğinde nasıl bir lezzet ortaya çıkıyor acaba? Özellikle soğan ve sarımsak ile kavrulmuş etin kokusu evin içine yayıldığında insanın iştahı kabarmıyor mu? Salçanın ve domatesin eklenmesiyle birlikte oluşacak sosun tadı nasıl olur? Yanında pilav ve cacık ile servis edildiğinde mükemmel bir uyum yakalayacağını düşünüyorum. Daha önce denemiş olan var mı? Nasıl bir deneyim yaşadınız?
Kemikli etli kuru fasulye tarifini görünce hemen denemek istedim! Kuru fasulyenin yumuşaklığı ve kemikli etin zengin tadı bir araya geldiğinde nasıl bir lezzet ortaya çıkıyor acaba? Özellikle soğan ve sarımsak ile kavrulmuş etin kokusu evin içine yayıldığında insanın iştahı kabarmıyor mu? Salçanın ve domatesin eklenmesiyle birlikte oluşacak sosun tadı nasıl olur? Yanında pilav ve cacık ile servis edildiğinde mükemmel bir uyum yakalayacağını düşünüyorum. Daha önce denemiş olan var mı? Nasıl bir deneyim yaşadınız?
Cevap yaz