Taze fasulye düdüklü tencerede pişirilirken 8-10 dakika gibi bir sürede pişmesi gerektiğini duydum. Ancak, fasulyenin tazeliği ve büyüklüğü gibi faktörlerin bu süreyi etkileyebileceğini belirtmekte fayda var. Peki, daha yumuşak bir fasulye istiyorsak pişirme süresini uzatmak mı gerekir? Ayrıca, düdüklü tencerenin besin değerini korumadaki rolü hakkında daha fazla bilgi alabilir miyiz?
Taze fasulye düdüklü tencerede pişirilirken 8-10 dakika gibi bir sürede pişmesi gerektiğini duydum. Ancak, fasulyenin tazeliği ve büyüklüğü gibi faktörlerin bu süreyi etkileyebileceğini belirtmekte fayda var. Peki, daha yumuşak bir fasulye istiyorsak pişirme süresini uzatmak mı gerekir? Ayrıca, düdüklü tencerenin besin değerini korumadaki rolü hakkında daha fazla bilgi alabilir miyiz?
Cevap yaz