Kuru fasulyenin kişi başı ortalama gramajı hakkında bilgi alırken, gerçekten de bireylerin yaş, cinsiyet ve fiziksel aktivite düzeyine göre değişiklik gösterdiğini gözlemlemek ilginç değil mi? Türkiye'de 100-150 gram arasında bir tüketim söz konusu, ancak bu miktarın nasıl farklılık gösterebildiğini merak ediyorum. Özellikle vejetaryen ve vegan bireylerin bu baklagili daha fazla tercih etmesi, kişinin beslenme alışkanlıklarının gramajı nasıl etkilediğine dair bir ipucu veriyor. Peki, sizce bu kültürel farklılıklar, kuru fasulyenin tüketim miktarını daha da etkiliyor mu?
Kuru fasulyenin kişi başı ortalama gramajı hakkında bilgi alırken, gerçekten de bireylerin yaş, cinsiyet ve fiziksel aktivite düzeyine göre değişiklik gösterdiğini gözlemlemek ilginç değil mi? Türkiye'de 100-150 gram arasında bir tüketim söz konusu, ancak bu miktarın nasıl farklılık gösterebildiğini merak ediyorum. Özellikle vejetaryen ve vegan bireylerin bu baklagili daha fazla tercih etmesi, kişinin beslenme alışkanlıklarının gramajı nasıl etkilediğine dair bir ipucu veriyor. Peki, sizce bu kültürel farklılıklar, kuru fasulyenin tüketim miktarını daha da etkiliyor mu?
Cevap yaz