Etli patatesli kuru fasulye nasıl yapılır, merak ettim. Öncelikle, kuru fasulyeyi bir gece önceden ıslatmak neden bu kadar önemli? Fazladan bekletme nedeniyle pişme süresi kısalıyor demişsiniz, peki bu süreçte içine ne eklemek gerekiyor? Ayrıca etin pişirilmesi aşamasındaki kavurma işlemi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Mesela etin suyunu çekmesi ne kadar sürüyor? Salça ve baharatlar eklendikten sonra nasıl bir koku yayılıyor mutfağınızda? Patatesleri ekledikten sonra yemeğin genel görünümü ve tadı hakkında düşünceleriniz neler? Ayrıca, yemek dinlendirilince lezzetler nasıl bir araya geliyor? Geri dönüşlerinizi merakla bekliyorum.
Etli patatesli kuru fasulye nasıl yapılır, merak ettim. Öncelikle, kuru fasulyeyi bir gece önceden ıslatmak neden bu kadar önemli? Fazladan bekletme nedeniyle pişme süresi kısalıyor demişsiniz, peki bu süreçte içine ne eklemek gerekiyor? Ayrıca etin pişirilmesi aşamasındaki kavurma işlemi hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz? Mesela etin suyunu çekmesi ne kadar sürüyor? Salça ve baharatlar eklendikten sonra nasıl bir koku yayılıyor mutfağınızda? Patatesleri ekledikten sonra yemeğin genel görünümü ve tadı hakkında düşünceleriniz neler? Ayrıca, yemek dinlendirilince lezzetler nasıl bir araya geliyor? Geri dönüşlerinizi merakla bekliyorum.
Cevap yaz