Kuru fasulye pişirmek için düdüklü tencere kullanmamak zor gibi görünüyor ama aslında adımlarını doğru takip edersek oldukça etkilidir. Öncelikle fasulyeleri bir gece önceden ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, peki sizce bu aşama pişirme süresini nasıl etkiliyor? Islatmadan pişirdiğinizde farklı sonuçlar elde ettiğiniz oldu mu? Tencerenin kapağını kapatmak ve ateşi kısarak pişirmek de son derece önemli, dikkat ettiğiniz başka noktalar var mı? Belirtilen süre sonunda fasulyelerin yumuşak olması, pişirme aşamasında neler yapmanız gerektiğini merak ettim. Böylece kendi lezzetinizi oluşturabileceğiniz, damak zevkinize uygun baharatlar eklediğiniz tarifleri çok merak ediyorum, bu konuda örnekler var mı?
Kuru fasulye pişirmek için düdüklü tencere kullanmamak zor gibi görünüyor ama aslında adımlarını doğru takip edersek oldukça etkilidir. Öncelikle fasulyeleri bir gece önceden ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, peki sizce bu aşama pişirme süresini nasıl etkiliyor? Islatmadan pişirdiğinizde farklı sonuçlar elde ettiğiniz oldu mu? Tencerenin kapağını kapatmak ve ateşi kısarak pişirmek de son derece önemli, dikkat ettiğiniz başka noktalar var mı? Belirtilen süre sonunda fasulyelerin yumuşak olması, pişirme aşamasında neler yapmanız gerektiğini merak ettim. Böylece kendi lezzetinizi oluşturabileceğiniz, damak zevkinize uygun baharatlar eklediğiniz tarifleri çok merak ediyorum, bu konuda örnekler var mı?
Cevap yaz