Kuru fasulye pişirmenin sabır isteyen bir süreç olduğunu biliyorum, ama düdüksüz pişirmenin tadı her zaman daha güzel olmuştur. Benim için bir gece önceden fasulyeleri ıslatmanın faydasını her seferinde görüyorum; sabahı beklemek zor ama sonuç yine mükemmel! Soğan ve domates kavururken yayılan aroma, gözleri kamaştıracak kadar iştah açıcı. Sizce de baharatları eklemek pişirme aşamasında çok önemli mi? Özellikle defne yaprağının katkısını her zaman hissediyorum. Sonunda, yanında sıcak pilav ve turşu ile servis etmek, yemeğin lezzetini zirveye taşıyor. Peki, malzemelerinizi nasıl çeşitlendirirsiniz? Havuç ya da patates eklemek bence harika bir fikir!
Kuru fasulye pişirmenin sabır isteyen bir süreç olduğunu biliyorum, ama düdüksüz pişirmenin tadı her zaman daha güzel olmuştur. Benim için bir gece önceden fasulyeleri ıslatmanın faydasını her seferinde görüyorum; sabahı beklemek zor ama sonuç yine mükemmel! Soğan ve domates kavururken yayılan aroma, gözleri kamaştıracak kadar iştah açıcı. Sizce de baharatları eklemek pişirme aşamasında çok önemli mi? Özellikle defne yaprağının katkısını her zaman hissediyorum. Sonunda, yanında sıcak pilav ve turşu ile servis etmek, yemeğin lezzetini zirveye taşıyor. Peki, malzemelerinizi nasıl çeşitlendirirsiniz? Havuç ya da patates eklemek bence harika bir fikir!
Cevap yaz