Barbunya fasulyesinin nasıl yapıldığını merak ediyorum. Bir gün önceden fasulyeleri ıslatmak önemli dediniz, bunu yapmazsanız pişirme süresi oldukça uzar mı? İçine ekleyeceğim soğan ve domatesin lezzeti artıracağını söylediniz, bunları ne zaman eklemek en iyisi? Ayrıca, yemek piştikten sonra üzerine zeytinyağı gezdirip maydanoz serpmek gerçekten yemeğe ekstra bir tat katıyor mu? Diğer tarifler arasında en çok hangisi denemeye değer?
Barbunya fasulyesinin nasıl yapıldığını merak ediyorum. Bir gün önceden fasulyeleri ıslatmak önemli dediniz, bunu yapmazsanız pişirme süresi oldukça uzar mı? İçine ekleyeceğim soğan ve domatesin lezzeti artıracağını söylediniz, bunları ne zaman eklemek en iyisi? Ayrıca, yemek piştikten sonra üzerine zeytinyağı gezdirip maydanoz serpmek gerçekten yemeğe ekstra bir tat katıyor mu? Diğer tarifler arasında en çok hangisi denemeye değer?
Cevap yaz