Kuru fasulye pişirirken özellikle önceden ıslatmanın önemini biliyor muydunuz? Islatılmış fasulyelerin pişme süresi 30-40 dakika iken, ıslatılmamış olanların 60-90 dakika sürdüğünü öğrenince, bu basit adımın ne kadar zaman kazandırabileceğini düşündüm. Normal tencerede pişirmenin yanı sıra düdüklü tencere kullanmak da süreyi önemli ölçüde kısaltıyor. Sizce, düdüklü tencere ile pişirmenin avantajları arasında zaman tasarrufunun yanı sıra lezzet farkı da var mı?
Kuru fasulye pişirirken özellikle önceden ıslatmanın önemini biliyor muydunuz? Islatılmış fasulyelerin pişme süresi 30-40 dakika iken, ıslatılmamış olanların 60-90 dakika sürdüğünü öğrenince, bu basit adımın ne kadar zaman kazandırabileceğini düşündüm. Normal tencerede pişirmenin yanı sıra düdüklü tencere kullanmak da süreyi önemli ölçüde kısaltıyor. Sizce, düdüklü tencere ile pişirmenin avantajları arasında zaman tasarrufunun yanı sıra lezzet farkı da var mı?
Cevap yaz