Fasulye pilavı yaparken en çok zorlandığınız aşama hangisiydi? Özellikle fasulyelerin pişirilmesi sırasında nelere dikkat ettiniz? Bekleme süreleri de önemli, bir gece önceden ıslatmak gerçekten fark yaratıyor mu? Ayrıca, et suyu kullanmanın lezzeti artırdığına dair deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz? Yaptığınız tarifteki baharatların uyumu nasıl oldu, sizin en çok hangi baharatları tercih ettiniz?
Fasulye pilavı yaparken en çok zorlandığınız aşama hangisiydi? Özellikle fasulyelerin pişirilmesi sırasında nelere dikkat ettiniz? Bekleme süreleri de önemli, bir gece önceden ıslatmak gerçekten fark yaratıyor mu? Ayrıca, et suyu kullanmanın lezzeti artırdığına dair deneyimlerinizi paylaşmak ister misiniz? Yaptığınız tarifteki baharatların uyumu nasıl oldu, sizin en çok hangi baharatları tercih ettiniz?
Cevap yaz