Kuru fasulye pişirmenin detaylarını okuduktan sonra, gerçekten de bu süreçte dikkat edilmesi gereken birçok nokta olduğunu düşünüyorum. Özellikle fasulyeleri pişirmeden önce iyi bir şekilde yıkamak ve pişirme süresinde su seviyesini kontrol etmek çok önemli. Sizce tuzu erken eklemek, fasulyenin sertleşmesine neden olabiliyorsa, bu durumda pişirme sürecinin sonunda tuz eklemek daha mı etkili olur? Ayrıca, farklı pişirme yöntemleri arasında elektrikli düdüklü tencere kullanmanın avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu yöntem gerçekten süreyi kısaltıyor mu?
Kuru fasulye pişirmenin detaylarını okuduktan sonra, gerçekten de bu süreçte dikkat edilmesi gereken birçok nokta olduğunu düşünüyorum. Özellikle fasulyeleri pişirmeden önce iyi bir şekilde yıkamak ve pişirme süresinde su seviyesini kontrol etmek çok önemli. Sizce tuzu erken eklemek, fasulyenin sertleşmesine neden olabiliyorsa, bu durumda pişirme sürecinin sonunda tuz eklemek daha mı etkili olur? Ayrıca, farklı pişirme yöntemleri arasında elektrikli düdüklü tencere kullanmanın avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu yöntem gerçekten süreyi kısaltıyor mu?
Cevap yaz