Kıymalı taze fasulye tarifini görünce aklıma hemen ailemle birlikte geçirdiğimiz yaz akşamları geldi. Taze fasulyenin o güzel kokusu, kış için hazırladığımız konserveleri hatırlatıyor. Refika'nın tarifinde yer alan adımlar oldukça basit görünüyor, özellikle domates ve biber salçasının eklenmesi yemeğe tat katacak gibi. Sizce bu yemeği hazırlarken hangi baharatları kullanmak daha iyi olur? Benim aklımda kimyon ve pul biber var ama başka önerileriniz var mı? Ayrıca, dondurucuda saklayabilmek de çok pratik, böylece ani misafirlerde hemen çıkarıp ısıtabiliriz. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Kıymalı taze fasulye tarifini görünce aklıma hemen ailemle birlikte geçirdiğimiz yaz akşamları geldi. Taze fasulyenin o güzel kokusu, kış için hazırladığımız konserveleri hatırlatıyor. Refika'nın tarifinde yer alan adımlar oldukça basit görünüyor, özellikle domates ve biber salçasının eklenmesi yemeğe tat katacak gibi. Sizce bu yemeği hazırlarken hangi baharatları kullanmak daha iyi olur? Benim aklımda kimyon ve pul biber var ama başka önerileriniz var mı? Ayrıca, dondurucuda saklayabilmek de çok pratik, böylece ani misafirlerde hemen çıkarıp ısıtabiliriz. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz