Kuru fasulye çeşitleri arasında en lezzetli olanın hangisi olduğunu merak ediyorum. Özellikle Aydın, İnegöl ve Sakız kuru fasulyesinin tadı hakkında daha fazla bilgi almak isterim. Sizce bu çeşitlerin lezzetlerini etkileyen özel bir pişirme yöntemi var mı? Ayrıca, bu fasulyelerin sağlık açısından faydaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendi deneyimlerinizle hangi türü önerirsiniz?
Kuru fasulye çeşitleri arasında en lezzetli olanın hangisi olduğunu merak ediyorum. Özellikle Aydın, İnegöl ve Sakız kuru fasulyesinin tadı hakkında daha fazla bilgi almak isterim. Sizce bu çeşitlerin lezzetlerini etkileyen özel bir pişirme yöntemi var mı? Ayrıca, bu fasulyelerin sağlık açısından faydaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Kendi deneyimlerinizle hangi türü önerirsiniz?
Cevap yaz