{ "title": "Kuru Fasulye Etli", "image": "https://www.fasulye.gen.tr/images/kuru-fasulye-etli.jpg", "date": "19.01.2024 15:22:18", "author": "Yonca emine çelik", "article": [ { "article": "Kuru fasulye etli, etli kuru fasulye herkesin çok sevdiği yemeklerden biridir. Besin değeri oldukça yüksek sevilen olan bir yemektir. Tüm insanlar tarafından bilinen meşhur bir yemektir. Lokantalarda pilav üstü kuru diye sipariş verilen bir yemektir. Bu da fasulyenin pilavsız olmayacağının bir örneğidir. Pilav ile birbirine çok yakışan bir yemek tarifidir. Esnaf lokantalarının en beğenilen menüsüdür. Sadece kuru fasulye pilav yapan lokantalar bulunur. Kuru fasulyenin lezzetini arttırmak için kuşbaşı et de kullanmak gerekir. Ekonomik durumunuza göre et kullanıp kullanmama size kalmıştır. Fakat gücünüz dahilinde ise muhakkak kuşbaşı et kullanmalısınız. Çok daha lezzetli olacaktır bu şekilde. Fasulye pişirirken hazır pişmiş konserve fasulyeler kullanmamanızı tavsiye ederim. Çünkü onların vitamin değerleri haşlanmış olan suyunda kalıyor. Bu nedenle kendiniz ıslatmalı ve ardından kendi suyu ile pişirmelisiniz ki vitaminleri kaybolmasın. Şimdi güzel bir fasulye yapımı tarifi verelim.